Koncert nizozemske grupe Lesoir u MC Pavarotti

MOSTAR, 4. svibnja (FENA) – Muzički centar Pavarotti organizira koncert grupe Lesoir, vrhunskih predstavnika današnje post rock scene, koji će se održati u subotu, 5. svibnja, s početkom u 21 sat u tom centru.

Grupa dolazi iz Nizozemske, a svojim glazbenim izrazom nastoji vizualizirati slike i misli svakodnevnog života. S obzirom da se predstavljaju progresivnim rockom, sigurno je da će biti vrlo zanimljivo čuti sintezu tamnih, melanholičnih intro dionica i britkih rifova tipičnih za taj pravac, ističu organizatori.

Publika će moći uživati i u njihovom posljednjem albumu pod nazivom Latitude, koji su nedavno objavili za njemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music, a produkciju i miks albuma raditi su John Cornfield (Muse, Ride, The Stone Roses) i Bruce Soord (The Pineapple Thief, Katatonia, Opeth).

Grupa postoji od  2010. godine, a do sada su objavili četiri studijska albuma i održali veliki broj koncerata po Europi i Aziji, a također su nastupali kao specijalni gosti na koncertima raznih istaknutih glazbenika i grupa, kao što su Steve Wilson, The Gathering, The Pineapple Thief, Karnivool, Within Temptation i mnogi drugi.

Ulaz na koncert je slobodan.