Šukalo: Ovo je istorijski trenutak kada režimu i njihovim zlodjelima moramo reći “Odbijte!”

Narodni poslanik Adam Šukalo pozvao je na svom Facebook profilu javnost da 5. oktobra pruži podršku Davoru Dragičeviću, ocu stradalog studenta Davida, te da se pridruži velikom skupu grupe “Pravda za Davida” u Banjaluci.

Šukalov post prenosimo u cjelini:

“Davor je čovjek velikog srca, iako to on za sebe nikada ne bi rekao. Njegovu hrabrost, neustrašivost i odlučnost da se bori za sve nas, za svu našu djecu, mi zaista nismo zaslužili.

Baš zbog toga, njegova žrtva je još veća. To je glavni razlog zbog kog imamo ljudsku, moralnu obavezu da stanemo na njegovu stranu i da se čitavim svojim bićem borimo za istinu i pravdu. U vremenima ovakve krize, drugog izbora nemamo.

Pozivam vas sve, dragi prijatelji znani i neznani, sve vas koji osjećate da je ova borba ispravna i koji je nosite u srcu, da se zajedno pridružimo Davoru na velikom skupu koji će se održati u petak 5. 10. 2018. s početkom u 18 časova na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Ovo je istorijski trenutak kada režimu i svim njihovim zlodjelima moramo odlučno reći “Odbijte!”.

Ne plašite se plasiranja priče o “politizaciji slučaja”, “manipulacijama opozicije”, “stranim soroševskim plaćenicima” i ostalim bolesnim konstrukcijama koje “javna kuća” bezočno plasira u digitalni eter.

Politika nije samo strančarenje, to je svako usmjeravanje društvene stvarnosti, mijenjanje pravila po kojima živimo. Vi, dragi prijatelji, građani ove zemlje, Vi ste oni koji su najjači provodnici Politike, a ne Milorad Dodik, Vukota Govedarica, Branislav Borenović ili Adam Šukalo.

Vi, dragi prijatelji, u svojim rukama imate moć da kaznite one koji već 6 mjeseci bestidno, perfidno, podmuklo, pakosno lažu i prikrivaju istinu u vezi ubistva Davida Dragičevića.

Vi, dragi prijatelji, imate snagu da zaustavite ovo zlo koje nam se kao avet spustilo na glave, koje nas steže i davi svojim primitivizmom, bahatošću i zlobom.

Vi, građani Republike Srpske, možete da “pomjerate i planine” samo sa malo vjere i nade da nam može biti bolje. Zločinci, ubice i zločinački režim se najviše plaše naše vjere i naše probuđene nade, jer to je sila koja se ne može zaustaviti.

Zajedno dolazimo!

5. 10. 2018. u 18 časova!

Ostajemo ovdje!

Za svu našu djecu!”.

Vijesti.ba