Brojni fanovi Gorana Karana sudjelovali u spotu za pjesmu “Jednom dnevno”

Nakon uspješnog albuma “Glas Juga” i brojnih hitova poput “U četiri oka”, “Moja košulja” i “Dobro ti jutro, ljubavi”, Goran je snimio novi spot za pjesmu “Jednom dnevno”. Reditelj ovog zanimljivog spota je Željko Petreš, a poseban pečat dali su kadrovi Goranovih fanova koji su svojim snimkama sudjelovali u samom spotu.

Naime, Goran je preko svojih društvenih mreža pozvao fanove da snime poljubac sa svojim partnerima na njihovom posebnom mjestu te da mu te svoje videosnimke pošalju kako bi ih reditelj mogao ubaciti u spot. To se i dogodilo, a rezultat je moćan spot pun ljubavi.

“Dragi, najdraži moji, veliko hvala od srca za sve vaše poljupce koje ste snimili i poslali da njima ukrasimo video za pjesmu ‘Jednom dnevno’. Vašom ljubavlju ste učinili da ova pjesma oživi. Hvala vam na toj velikoj prisnosti i povjerenju. Hvala vam na divnoj slici kojom ste zagrlili ono što osjećamo, pišemo i stvaramo. Zbog vas, ovi slatki trenutci naših života će zauvijek plesati zajedno, utkani u pjesmu Jednom dnevno. Samo ljubav”, poručio je popularni muzičar svojim fanovima.

Autor teksta i muzike je Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš. Pjesma je objavljena prije dva mjeseca i od tada ne silazi sa radijskih stanica. Publika ju je oduševljeno dočekala i već sada se smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica nastalih u suradnji sa Scardonom.

klix