Dubioza kolektiv vas poziva na OK Fest: Svi na Tjentište jer program dobar je

Miljenici publike u cijeloj regiji koji godinama unazad grade i uspješnu internacionalnu karijeru vraćaju se na Tjentište. Grupa Dubioza kolektiv će 13. jula zagrijati atmosferu u NP Sutjeska, jednom od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope.

Kao i uvijek na veoma originalan način pozivaju publiku da im se pridruži u subotu, 13. jula, gdje se uz njihov nastup te nastupe Ede Maajke i Helem Nejse, kako i sami kažu, očekuje “pravi urnebes”.

“Eto, eto me na Festival OK, haj'mo svi na Tjentište jer program dobar je… Dubioza kolektiv, Edo Maajka i Helem nejs’, dobra bina i dobar spejs, bit će pravi urnebes”, poručuju članovi grupe Dubioza kolektiv.

Momci iz benda iskoristili su priliku i da publiku pozovu na ekološku odgovornost, jer važno je da Tjentište i poslije odlične trodnevne OK avanture ostane kao i do sada magično, prirodno i čisto.

“Vidimo se na Tjentištu 12., 13. i 14. jula. Ukoliko već niste, vaš OK paket za trodnevni boravak na šestom po redu Nektar OK Festu zgrabite zvaničnoj stranici“, poručuju organizatori.

klix