Goražde sprema spektakularan doček za Džejlu Ramović

Otkako je proglašena pobjeda Džejle Ramović oko jedan sat iz ponoći, društvene mreže bukvalno su preplavile Džejline fotografije s čestitkama.

“Džejla, ne može te niko stići, jača si od telefonskih glasova”, “100.000 glasova, Džejla, kandidiraj se za Predsjedništvo BiH”, “Kapa dolje, svijet te čeka” bili su samo neki od komentara podrške koje su Goraždani uputili svojoj sugrađanki.

Već u nedjelju na platou Gradske dvorane Goražde u 19 sati očekuje se spektakularan doček mladoj zvijezdi koja će svojim sugrađanima pokloniti koncert za čiju organizaciju se pobrinula grupa prijatelja iz Goražda te članovi Udruženja Vedrina.

Zahvaljujući organizatorima, prvi put će Goražde imati priliku ugostiti i Mariju Šerifović, Džejlinu mentoricu koja je tokom cijelog takmičenja bila bezrezervna podrška i prije svega veliki prijatelj Džejle Ramović. Do dolaska Džejle i Marije u gradu na Drini pažnju publike imat će još jedna bh. zvijezda – Amel Ćurić.

Koncert počinje u 19 sati uz direktan prijenos na Face TV-u, potvrdili su organizatori za Klix.ba.

Najavljuju spektakl koji će zasjeniti sve dosadašnje koncerte u gradu na Drini, uz odličnu tehničku organizaciju i veliki vatromet, te ističu kako je mlada zvijezda nakon fenomenalne podrške koju je dobijala za vrijeme takmičenja, a posebno u finalnoj večeri, zbog promocije svog grada zaslužila doček za pamćenje.