Veliki put malog Fiće: Dočekali smo FićaCrew ispred Vijećnice sa puta do Islanda i nazad

Danas smo ih nakon tri mjeseca putovanja dočekali u Sarajevu ispred Vijećnice. Punih 100 dana provedenih na zaista posebnoj i uzbudljioj putešestviji od Sarajeva do Islanda i nazad Amar i Lejla, ili kako poznatiji kao FićaCrew, danas su se vratili u Sarajevo gdje smo ih ispred Vijećnice dočekali sa brojnim prijateljima i rodbinom.
Nakon što su prošle godine FićaCrew napravili veliku turu do Maroka i nazad ove godine su se odlučili da hladniji ali i znatno duži put. Mali zeleni Fićo je prošao kroz neophodne popravke i Amar i Lejla su se zaputili na put koji je trajao 100 dana i preko 10 hiljada kilometara. Toliki put u starom Fići nije mogao proći bez kvarova, ali i to je dio čari i avantura zbog kojih će ova avantura ostati mnogima u pamćenju. Uvijek nasmijana ekipa FićaCrew svugdje je nailazila na veliku podršku i pomoć, a za uspomenu ostala su velika prijateljstva.

Sve avanture koje su ih zadesile ali i prirodne ljepote, te bezbroj toplih ljudskih priča koje su doživjeli uskoro će nam ispričati upravo Amar i Lejla, a do tada možete pogledati njihov Instagram prepun nevjerovatnih fotografija.

klix