Nema šanse da se danas donese bilo kakva konačna odluka

Trenutno je u toku sjednica Izvršnog odbora NSBiH na kojoj će se, pored selektorske križaljke, raspravljati i o Sudijskoj komisija NSBiH

Prije današnje sjednice Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održan je sastanak Komisije za izbor selektora.

– Nema šanse da se danas donese bilo kakva konačna odluka, javlja naš izvor iz Komisije za izbor selektora koju čine predsjednik i potpredsjednici NSBiH, Elvedin Begić, Ivan Beus i Milorad Sofrenić, te čelnici NSFBiH i FSRS – Irfan Durić i Vico Zeljković, dok su u Stručnoj komisiji Zvjezdan Misimović i Emir Spahić.

Inače, trenutno je u toku sjednica Izvršnog odbora NSBiH na kojoj će se, pored selektorske križaljke, raspravljati i o Sudijskoj komisija NSBiH. Navodno, pojedini članovi fudbalske vlade tražit će njenu smjenu…

Prethodno je predsjednik Komisije za sudije i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Zoran Rebac podnio ostavku. U svom pismu, kao jedan od glavnih razloga, istakao je narušenu atmosferu unutar Sudijske komisije NSBiH, te da u takvom okruženju i atmosferi ne želi raditi.

Avaz