Novogodišnji malonogometni turnir u Goraždu 8. I 9.januara

Javna ustanova Sportski centar Goražde organizator je drugog po redu novogodišnjeg malonogometnog turnira koji će se održati početkom januara u Gradskoj dvorani  „Mirsad Hurić“.

Organizaor Ermina Herak  podsjetio je da je prvi turnir održan je 2019. godine, a nakon  prošlogodišnje pauze zbog koronavirusa, tradicija održavanja ovog sportskog događaja se nastavlja.

„ Prijave su u toku i pozivamko sve ljubitelje malog fudbala da se prijave do 28. Decembra. Ekipe mogu da se prijave uz uplatu kotizacije od 100 KM i popunjen prijavni obrazac u kojem stoji, uz ostalo, da ekipu može činiti deset igrača, a raduje nas da je već iskazano interesovanje za ovaj događaj“ – kazao je Herak.

Napomenuo je da je potrebna prijava najmanje šest ekipa, da bi se turnir održao

„ Imaju propozicije takmičenja koje su objavljene uz javni poziv i one se prihvataju samom prijavom na turnir. Drahgo nam je da se tradicija nastavlja i da ćemo dati svoj doprinos ovim prazničnim danima,  a  turnir pod pokroviteljstvom Grada Goražde  održat će se 8 i 9. Januara u Gradskoj dvorani „Mirsad Hurić““ – kazao je Herak