Klasik jesenske i zimske garderobe: Džemper sa pletenicama svaku kombinaciju čini još ljepšom

FOTO: ILUSTRACIJA

Vrijeme pletiva i debljih materijala već nam je stiglo, a među mnogobrojnim modelima udobnih pletenih džempera i pulovera, posebno se izdvajaju oni sa pletenicama.

Ovaj klasik jesenske i zimske garderobe svaku kombinaciju čini elegantnijom i razigranijom. Šarmantan detalj pletenica na širem, crop ili modelu pulovera na kopčanje daje dozu posebnosti, i naš outfit čini još ljepšim. Chic pleteni pulover s pletenicama odlično se može uklopiti u sve kombinacije, od poslovnih do ležernijih prilika, te će se jako lijepo slagati s trapericama opuštenog kroja ili s kožnim hlačama, jednako kao i sa svečanijim hlačama i ispod sakoa ili kaputa.

Još jedan način kombiniranja pulovera s pletenicama može biti i uz kratke plisirane suknje, za pravi preppy look, posebno uz kožne mokasinke ili uz satenske suknje, za nešto romantičniji styling.

Pletenice su dodatak na puloverima koji može biti jako decentan, ali i upravo onaj upečatljivi detalj koji ga izdvaja od ostalih modela. Puloveri s pletenicama mogu imati pletenica u raznim oblicima i debljinama, no ovaj detalj baš svaki model ovakvog pulovera čini izuzetno efektnim.

Od oversize do crop i strukiranih modela i onih s povišenim ovratnikom, pulovera s pletenicama u trenutnim kolekcijama poznatih brendova ne nedostaje, a pronalazimo ih u svim nijansama boja, od onih neutralnih, do predivnih pastelnih ili tamnijih i zagasitih nijansi.

 

Coolstayle magazin