U toku potraga za nestalim Milivojem Radulovićem iz Višegrada

Velika potraga koja je organizirana u Višegradu za nestalim Milivojem Radulovićem (53) nije dala rezultate. Više od 40 učesnika akcije, među kojima članovi GSS Wolf iz Foče, ronioci kao i članovi Civilne zaštite Višegrada, uključujući nekoliko čamaca i pse tragače uzaludno su pretraživali teren Drinskog jezera i obje obale.

Pretražen je i dio od mosta do Starog Broda prema Perućcu a potraga je obuhvatila i kopneni dio ali bezuspješno,  ističe Zoran Maksimović, prijatelj Radulovića koji je i uputio apel o njegovom nestanku, putem društvenih mreža.

“Tražili smo i pravcem od mosta pa pored povratničkih mjesta Barimo i Brštanica. Do Miloševića je išla kopnena potraga. U akciji je učestvovao i Milivojev brat sa prijateljima. Pretražili smo i naselje Nezuci, obišli Gornje jezero iznad hidroelektrane, dakle mjesta na ulazu u Višegrad za svaki slučaj ali ništa nismo pronašli. Ovo je bila građanska akcija, nisu učestvovali iz MUP-a. Za apel koji sam uputio preko portala i društvenih mreža čuo je Vojkan Krstić, biznismen iz Beograda i on je organizovao ovu akciju”, izjavio je Maksimović.

Dodaje da će potraga biti nastavljena i narednih dana do pronalaska Radulovića.

Milivoje Radulović stanovnik kolektivnog centra Nezuci nestao je prije 15 dana u Višegradu a osim potrage koja je vođena danas, policija i prijatelji proteklih dana uzaludno su pretraživali obale Drine nedaleko od barake u kojoj je stanovao.

Nestali Milivoje Radulović ima 53 godine, visok je oko 1,72 m, proćelav, sijede kose a kad je posljednji put viđen na sebi je imao crnu jaknu sa kapuljačom, crne farmerke i žute gojzerice. Radulović je bio samac, po zanimanju je moler a bavio se i prodajom satova i nakita na uličnom štandu.

Upućen je i apel građanima da sa bilo kakvim informacijama kontaktiraju najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatan broj 122.