Rukovodstvo vrha Naše stranke boravilo u Goraždu

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović zajedno sa članovima Predsjedništva boravio je u Goraždu gdje je sa članovima stranke iz Goražda razgovarao o teškoj političkoj, ekonomskoj i društvenoj situaciji u BiH koja se reflektuje i na BPK Goražde.

Naša stranka bilježi konstatan rast popularnosti i izvjesno je da će biti vrlo značaj politički faktor nakon oktobarskih izbora, istaknuto je ovom prilikom.

Istaknuto je nezadovoljstvo lošim politikama koje na kraju eskaliraju unutar samih političkih partija i sve veća letargija i pasivnost stanovništva BIH, te stavljen akcenat na  programe rada ove stranke koji bi trevali dati određene pozitivne rezultate.

„Nezadovoljstvo koje vlada u cijeloj zemlji po sistemu spojenih posuda zahvatilo je sve gradove na što  nije imun ni grad Goražde koji se suočava sa nagomilanim problemima”, konstatovali su članovi Naše stranke.

Naglašeno je da će Naša stranka samostalno nastupiti na predstojećim izborima, ali će partnere nakon implementacije izbora prije svega će tražiti u partijama lijevog političkog spektra a to su prije svega SDP i DF.