Tjentište i ove godine dočekuje zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene

Tjentište će 6., 7. i 8. jula ove godine dočekati zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene. Tokom trodnevne OK avanture na Jägermeister main stage-u publiku će zabavljati: Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S. i Elemental.

Najvjernija festivalska publika OK kamperi i ovoga puta imat će priliku da u dnevnom programu uživa u odličnim svirkama koji će za njih na OK stage-u OK kampa izvesti: Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts i Ritam nereda.


Svakako da zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone. A s kim će publika na OK summer stage-u imati priliku da se zagrije za nastupe i provod na druga dva festivalska stage-a, saznat ćemo uskoro.

Za one koji muzičku avanturu žele kombinovati sa jedinstvenim adrenalinskim doživljajem sadržaja koje nudi NP Sutjeska, kao što je rafting i posjeta Trnovačkom jezeru uz obilazak vidikovaca sa kojih se pruža fenomenalan pogled na jednu od posljednjih očuvanih evropskih prašuma – Perućicu. I ove godine Nektar OK Fest spremio je posebne festivalske pakete. Posebno izdvajamo super ponudu za OK kampere gdje se u samom startu nudi ograničen broj paketa po super cijeni od 25 KM koji podrazumijevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu.

Nektar OK Fest pruža jedinstveno festivalsko iskustvo koje čini spoj muzike, avanture i adrenalinskog doživljaja.