Saobraćajna nezgoda u tunelu u mjestu Brodar

Na regionalnom putu Rudo-Brodar, u mjestu Brodar, opština Višegrad 05.03.2018.godine u 05,40 časova u tunelu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo.
Naime, u saobraćajno nezgodi je učestvovalo vozilo kombi „Mercedes Vito”, kojim je upravljao A.B. (1990) u kom su se prevozili putnici na vanrednoj liniji Rožaje –Sarajevo. U pomenutoj saobrađajnoj nezgodi pet putnika iz vozila je prevezeno u Dom zdravlja u Višegrad gdje im je ukazana ljekarska pomoć, a gdje je konstatovano da su tri lica, J.L. (1996), N.T. (1999) i H.M.(1999) zadobila lakše tjelesne povrede, dok su dva putnika M.A. (1999) i N.A. (1999) prevezena u Kantonalnu bolnicu Goražde radi ukazivanje adekvatne medicinske pomoći.
Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Višegrad, a o svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.