Na Tjentištu bukirani hotelski kapaciteti, pogledajte aktuelnu ponudu OK kampa

Oni najbrži i oni koji su imali najviše sreće uspjeli su da osiguraju svoje mjesto u hotelu i paviljonima na Tjentištu, te da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa koji su, osim smještaja, podrazumjevali i prijevoz, rafting, planinarenje i ulaz na sva tri festivalska stagea.

I oni najvjerniji OK kamperi ugrabili su priliku i u okviru super ponude za samo 25 KM osigurali svoj OK kamp paket koji im omogućava trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stagea. S obzirom na to da je i ograničeni broj OK kamp paketa u superponudi rasprodat, od danas je pušten u prodaju novi kontigent OK kamp paketa po cijeni od 30 KM, a ova odlična ponuda bit će aktuelna do kraja marta.

Kako je OK kamp mjesto najbolje zabave, druženja i pozitivne energije, za kampere su obezbjeđeni svi potrebni uslovi za ugodan boravak u prirodi, kao i ponuda dodatnih sadržaja, tako da će svi oni koji su zainteresovani za uživanje u raftingu Tarom i planinarskim šetnjama u NP Sutjeska biti u prilici da se prijave na iste za vrijeme trajanje festivala u samom OK kampu.

Za najbolje dnevne zabave u OK kampu zaduženi su Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts, Ritam nereda, dok će se za odličnu atmosferu u večernjim satima na Jägermeister main stageu pobrinuti: Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S. i Elemental.

Sve info o preostalim OK paketima koji nude boravak u OK kampu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala.