Radost za najmlađe povodom Vaskrsa

Pregršt radosti donijeli su dobri ljudi dječacima i djevojčicama, mališanima iz porodica pravoslavne vjeroispovijesti koje žive na području Bosansko podrinjskog kantona Goražde. Bračni par Ljiljana i Zoran Drača, njihova djeca Ana, Predrag i Milan, porodica koja živi u Novom Zelandu, uz obilježavanje najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa odlučili su da daruju djecu srpskih porodica u Goraždu. U akciju su, kako stoji u pismu koje je stiglo uz paketiće za djecu, bile uključene i sestre kola srpskih sestara „ Sveta Petka“.

„ Srce mi se raduje da dečica željno očekuju paketiće, da osete pažnju i ljubav koja sa ovom daljinom može samo još više da raste“ – poručila je Ljiljana u pismu.

Paketiće su, u dvorištu pravoslavne kapele u Goraždu, djevojčicama i dječacima uručili Božidarka Knežević, predsjednica goraždanskog Udruženja „ Suživot“ i aktivisti ove organizacije.

-Hvala prijateljima koji su darovali paketiće za 70-setero djece. Ovo je za njih velika radost a za sve nas nova obaveza da im poklonimo punu pažnju i omogućimo sretno djetinjstvo – kazala je ovom prilikom Božidarka Knežević.

Glas Goražda