FK Goražde pozvao navijače na proslavu titule

FK Goražde u posljednjem kolu sezone, a možda i ovog ranga takmičenja dočekuje ekipu Hadžića. Utakmica koja za domaćina nema nikakav rezultatski značaj važna je ipak zbog osiguranja kontinuiteta i predstojećeg baraža za ulazak u Prvu ligu Federacije BIH.

Iz kluba su pozvali sve navijače da u subotu dođu na stadion i proslavu titule.

“FK Goražde ostaje  lider na tabeli bez obzira na ishod susreta sa Hadžićima, jer imamo četiri boda prednosti. Bila je ovo uspješna sezona i ostaje još da pozovemo sve naše navijače da u subotu u 17.30 h dođu da zajedno proslavimo titulu”, kaže Muhamed Zejnilhodžić, predsjednik FK Goražde.

Iako je u subotu planirana proslava titule na gradskom stadionu riječ je tek o prvom poluvremenu, ističu u klubu jer predstoje susreti baraža za ulazak u Prvu ligu Federacije.

“Dobili smo Posušje, mišljenja o snazi te ekipe se razilaze, ali u svakom slučaju mi trenutno skupljamo informacije o našem protivniku, imamo i nekih povrijeđenih igrača što otežava zadatak, ali nadamo se da ćemo 7. juna kod njih ostvariti rezultat koji će u uzvratu na domaćem terenu nama otvoriti vrata Prve lige Federacije”, ističe Nihad Nalbantić, šef stručnog štaba FK Goražde.