MZ Vitkovići: Do kraja ove sedmice bit će riješen problem uređenja dijela putne komunikacije

U naselju Vitkovići, započeli su radovi na djelimičnom uređenju putne komunikacije, koja je za stanovnike ovog dijela Goražda, ali preduzeća koja egzistiraju na lokalitetu industrijske zone, predstavljala višegodišnji problem. Riječ je o raskrsnici na ulazu u samo naselje koja je u posljednjih nekoliko godina bila u potpunosti zbog dotrajalosti uništena. U Savjetu MZ Vitkovići, naglašavaju da je riječ o aktivnostima koje se realizuju u sklopu programa uređenja grada i prigradskih naselje.

“Trajno će biti sanirano 50 metara putne komunikacije, odnosno sama raskrsnica i ukupna vrijednost tih radova je 5.500 KM. Pored toga, kako su nam kazali jutros kada su započeli radovi izvršit će se i krpljenje rupa, za šta je odobreno 5 tona asfalta”,  kazao je Dževad Bekrija predsjednik Savjeta MZ Vitkovići.

U Savjetu nisu krili nezadovljstvo trenutnim stanjem i odnosom svih nivoa vlasti naspram ovog naselja i same industrijske zone, te su stoga još jednom uputili apel svim zvaničnicima da je krajnje vrijeme da se pristupi trajnom uređenju cijele putne komunikacije u naselju Vitkovići.