U Goraždu danas počinje deseti susret bajkera

U kampu goraždanskog Moto kluba  od ranih jutarnjih sati  trajale su  posljednje pripreme za još jedan veliki susret poklonika motora, odnosno za deseti  moto susret , koji će  prema procjenama organizatora okupiti oko 150  bajkera iz Hrvatske, Srbije , Crne Gore , Slovenije  i  drugih zemalja evrope. U kampu je postavljena  bina na kojoj će  večeras i sutra nastupiti domaći rok bendovi  ali i gosti iz Tuzle.

–         Bajkeri su kao porodica. Gdje god da su i u bilo koje vrijeme da se susretnu sa sobom nose dobre vibracije i osmijehe, naglašava Samir Hendo ,  predsjednik kluba te dodaje da su u njihov kamp na obalama rijeke  Drini dobrodošli  svi  oni koji vole lijepo druženje. Ističe ,  da u samom početku nisu očekivali da će susreti bajkera u Goraždu prerasti u tradicionalni i poznati događaj koji svake godine okupi veliki broj gostiju iz različitih dijelova  starog kontinenta.

Prošlih godina  , svi oni koji su bili u  kampu goraždanskog Moto kluba , imali su samo riječi hvala za organizatora  ,a sudeći prema broju najavljenih gostiju ali i interesovanju za ovaj događaj,  sigurno je da će takva atmosfera vladati i na desetom  moto susretu u Goraždu.