Teatar mladih i goraždanska rock škola pozivaju mlade da postanu članovi

Kako bi obogatili članstvo te afirmirali nove mladiće i djevojke iz Goražda u oblasti teatra i muzike, goraždanska rock škola i teatar mladih Goražde raspisali su poziv za prijem novih članova. Teatar mladih Goražde do sada je kroz pozorište afirmirao desetak autorskih predstava dok je rock škola iznjedrila desetine vokala, bubnjara gitarista. Sa tom praksom želi se nastaviti i u narednom periodu.

Teatar mladih Goražde raspisao je javni poziv za nove članove a svi koji žele da se bave glumom od 15 do 30 godina mogu se prijaviti do subote 22 septembra do 14 sati kada će se u Centru za kulturu održati audicija a najbolji će u narednom periodu postati dio tima Teatra mladih.

Kroz teatar mladih Goražde do sada je prošlo na desetine djevojaka i mladića koji volonterskim radom nisu željeli dozvoliti da kulturni život u Goraždu nestane.

Pored audijcije za teatar mladih konkurs za nove članove raspisala je i goraždanska rok škola gdje se mogu prijaviti svi bez obzira na godine.

Nove predstave teatra mladih ali i koncerti goraždanske rock škole mogu se očekivati već na jesen naglašava mladi Goražda.