Goraždanin Emrah Dragolj nastupit će na Evropskom prvenstvu u karateu

Nakon niza uspjeha koje je ostvario na mnogim takmičenjima u 2018. godini, po izboru selektora juniorske muške reprezentacije Željka Zombre, naš sugrađanin, član KK „Holiday“, aktuelni viceprvak Balkana Emrah Dragolj će nastupiti na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje će se održati u gradu Aalborg (Danska) od 08.02. do 10.02.2019. godine.

Tim povodom gradonačelnik Goražda dr.sci. Muhamed Ramović sa saradnicima danas je u Maloj sali Gradske uprave organizovao prijem za Emraha i njegovog trenera Mensura Ćurovića.

Nakon što je prenio utiske sa proteklih takmičenja Emrah Dragolj i njegov trener Mensur Ćurović su se zahvalili Gradskoj upravi Grada Goražda na čelu sa Gradonačelnikom na podršci koju im pruža, naglasivši da će i u narednom periodu uz treniranje i upornost da ostvaruju dobre rezultate, te tako u najboljem svjetlu da predstavljaju naš Grad i državu BiH.Uz pohvale i čestitke na ostvarenim rezultatima gradonačelnik dr.sci. Muhamed Ramović uspješnom Goraždanskom sportisti uručio je skroman poklon, te još jednom naglasio da će Grad Goražde kao i do sada pratiti sve aktivnosti, kako sportista, tako i svih građana koji na bilo koji način predstavljaju naš Grad i koji su naši najbolji ambasadori u svijetu.