POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI IZMEĐU AIDNET FONDACIJE I GRADA GORAŽDA

U Maloj sali zgrade Gradske uprave Goražde danas je potpisan Memoranduma o saradnji između AidNet Fondacije i Grada Goražda. Memorandum su potpisali predsjednica AidNet Fondacije Sabiha Hadžimuratović i gradonačelnik Ernest Imamović.

Pomenutim sporazumom se definiše saradnja između AidNet Fondacije i Grada Goražda na organizaciji LIFE LINE FESTIVALA koji se održava u naselju Mravinjac, u drugoj polovini augusta 2021. godine. Ovaj Festival će se organizovati u mjesecu augustu u naselju Mravinjac i trajaće od tri do pet dana. Sadržaj Festivala je raznolik: umjetnička kolonija i izložbe, muzika, yoga, meditacija, welness, ekologija i zdrava hrana. Ovaj Festival prethodne godine okupio je veliki broj učesnika i privukao je pažnju medija.

Namjera je da se LIFE LINE FESTIVALA održava redovno i uspješno, te da se stavi u funkciju promocije kulture, naslijeđa i turističkih potencijala BiH i drinske regije, a naročito Grada Goražda, kao i da se stavi u funkciju promocije zdrave hrane, spiritualnog i zdravog življenja, promociju zajedništva i mira među narodima.

 

grad Goražde