Na Tjentištu sutra počinje sedmo izdanje OK Festa

Sedmi Nektar OK fest počinje sutra na Tjentištu, a osim bogatog muzičkog programa za posjetioce će biti organizovane promocije knjiga, filmske projekcije, rafting rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku “Sutjeska”.

Festivalski kamp otvara se danas u 12 sati, najavili su ranije organizatori.

Sutra, prvog dana festivala, na glavnoj bini nastupit će Van Gogh, Goran Bare & Majke, Brkovi i Moreuz, a prethodno će u OK kampu u okviru dnevnog programa posjetioce zabavljati Love Hunters i Mortal kombat.

U subotu, 14. augusta na glavnoj bini će svirati Bajaga i instruktori, TBF, Buč Kesidi i Who See, a na bini u kampu Marčelo i Napeti Quintet, te Atheist Rap.

Posljednjeg dana festivala, u nedjelju, 15. augusta, publika će uživati u svirkama Hladnog piva, Darka Rundeka, Kande, Kodže i Nebojše, te Sopota na glavnoj bini i Zostera i Ritma nereda na bini u OK kampu.

Uz rock and roll, u ponudi festivala zastupljena je i elektronska muzika, kojom će počinjati i završavati svaki dan na ljetnoj bini na bazenu i na after party bini u kampu.

 

klix