Goraždanski DJ-evi LudDogg i Graymaxx osvojili nastup na BiH Color Festivalu 2023.

Foto:bihcolorfestival.com

Grad Goražde s ponosom slavi uspjeh svojih talentiranih DJ-eva LudDogg i Graymaxx, koji su osvojili priliku za nastup na prestižnom BiH Color Festivalu 2023. Ovaj muzički događaj koji okuplja najbolje izvođače raznih muzičkih žanrova iz cijele Bosne i Hercegovine i šire i bit će održan u sklopu čarobne atmosfere jedinstvenog festivala boja.

LudDogg, poznat po svojim energičnim setovima i nevjerojatnoj sposobnosti stvaranja plesne atmosfere, bit će izvedbeni glazbenik na Hammer Stageu. Njegov inovativni pristup elektronskoj muzici osvojio je srca publike diljem regije, a sada će imati priliku pokazati svoje vještine na jednoj od najvećih pozornica festivala.

S druge strane, Graymaxx, čija su electro i progressive house produkcija postale hitovi na muzičkoj sceni, predstavljat će Goražde na Main Stageu festivala. Njegova jedinstvena muzička vizija i sposobnost stvaranja nevjerojatne atmosfere zasigurno će oduševiti hiljade posjetitelja koji će biti prisutni na festivalu.

Obojica DJ-eva su se snažno angažirala u muzičkoj industriji i prošla dug put kako bi se dokazali kao talentirani umjetnici. Njihov uspjeh na BiH Color Festivalu 2023. predstavlja veliku prekretnicu u njihovim karijerama i priznanje za njihovu predanost i talent.

Grad Goražde nije mogao biti ponosniji na ova dva mlada umjetnika, koji će predstavljati njihovu zajednicu na tako velikoj pozornici. Ovaj uspjeh ne samo da je potvrda njihove umjetničke kvalitete, već i potvrda da Goražde ima bogatu muzičku scenu koja izlazi izvan lokalnih granica.

BiH Color Festival 2023. će se održati 28. i 29. juli u Brčkom, a očekuje se da će privući hiljade ljubitelja elektronske muzike iz cijele zemlje i šire. LudDogg i Graymaxx će bez sumnje osigurati da publika doživi nevjerojatan muzički doživljaj i uživa u njihovim izvedbama.

vijestibrcko