Prvi “Fairunt After 2:02” u 2024. godini u klubu Trezor

Sarajevski noćni život dobija novu dozu uz uzbudljiv događaj koji će raspaliti plesne podijume – Fairunt After 2:02, koji će se održati u petak, 12.01.2024. u klubu Trezor. Nakon sjajnih back-to-back nastupa tokom prošle godine, istaknuti sarajevski DJ-evi Fai i 2o2 donose svježu notu elektronske muzike u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Ovaj jedinstveni događaj obećava nezaboravan provod, spajajući različite žanrove elektronske muzike koji će oduševiti sve ljubitelje. Uz Fai i 2o2, na bini će se pojaviti i DJ LudDogg i Amar Redžović, garantirajući širok spektar zvuka i ritmova koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse ljubitelja elektronske scene.

Vrata kluba Trezor otvaraju se u 23 sata, a posjetitelji će imati priliku uživati u nezaboravnoj noći uz konzumaciju jednog pića uključenu u cijenu ulaznice, koja iznosi samo 10 KM. Očekuje se da će Fairunt After 2:02 privući zaljubljenike u elektroničku muziku i sve one koji traže vrhunsku zabavu.

Ova subota obećava uzbuđenje, ritam i dobar provod na Fairunt After 2:02 u klubu Trezor. Ne propustite priliku biti dio elektronskog spektakla koji će obilježiti početak 2024. godine u Sarajevu!

 

rtvbpk.ba