Potpisali sporazum sa Udruženjem “Porodice tri plus”Karate klub Holidey omogućio pogodnosti za višečlane porodice

Foto:KK Holiday

Karate klub Holiday je prvi sportski kolektiv u Goraždu koji se priključio program podrške višečlanim porodicama, odnosno  pronatalitetnom programu kroz saradnju sa Udruženjem “Porodice tri plus”. Na taj način klub je omogućio i određene pogodnosti za sve porodice sa troje ili više djece.

“Putem medija saznali smo za Udruženje “Porodice tri plus”, te za njihov početak djelovanja na području BPK. Javili smo im se sa željom da postanemo Prijatelji udruženja i na taj način olakšamo mnogobrojnim porodicama. Popusti za članove iste porodice kod nas su postojali od samog osnivanja kluba, ali je ovim to formalno ozvaničeno te će na taj način lakše doći informacija do takvih porodica. Sklopili smo sporazum sa Udruženjem “Porodice tri plus” čime smo omogućili pogodnosti za porodice sa troje i više djece”, poručili su iz Karate kluba Holiday.

Tako će zahvaljujući ovom sporazumu prvo i drugo dijete ostvariti 50% popusta na članarinu, a treće dijete besplatno treniranje. Također omogućeno je I sniženje kod plaćanja putnih troškova za sportska takmičenja i druge sportske manifestacije u kojima učestvuju djeca iz “Porodice tri plus”

“Također, s obzirom da već 15 godina imamo naš fitness centar, treniranje je besplatno za sve naše članove. Na ovaj način želimo što više djece uključiti u sport, pokazati da finansije ne smiju biti prepreka u stvaranju novih šampiona.Također, želimo motivisati ostale sportske kolektive na prostoru BPK da postanu prijatelji Udruženja i na taj način olakšaju velikom broju djece uključenj u bilo koji sport”, istakli su u Karate klubu Holiday.

 

rtvbpk.ba