Uprava policije informacija za period od 08.03. do 11.03.2024.godine.

Foto:klix.ba

Za dane vikenda na području  Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, u ulicama Kulina Bana, Čajnička, i ulici 22 Maj – Grad Goražde,  dogodile su se tri saobraćajne nezgode, sa materijalnom štetom, bez povrijeđenih lica. Za dva vozača  koji su prouzrokovali saobraćajne nezgode uručena  su dva prekršajna naloga, a protiv jednog vozača podnesena je prekršajna prijava  iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

U ulici 25.Novembar – Grad Goražde, policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK-a Goražde,  lišili su slobode jedno lice iz  Goražda zbog odbijanja naređenja OSL-a, a istom je uručen prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i  mira.

U  ulici Ferida Dizdarevića – Grad Goražde, policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK-a jednom licu iz Goražda, uručili su prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog drskog ponašanja.

U ulici Ferida Dizdarevića – Grad Goražde, policijski službenici Uprave policije uručili su prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog prosjačenja jednom licu iz Goražda.

bpk.gov.ba