Dvije legende domaće muzičke scene najavili izlazak dueta!

Foto:pressnovaglazba

 

Uskoro očekujemo izlazak dueta Amira Kazića Lea, jednog od najboljih pjevača u regiji, te Mladena Burnaća, jednog od najvećih zagrebačkih kantautora. Pjesma se zove ‘Beskrajno zaljubljen’.
Mladen i Leo su pravi veterani domaće muzičke scene. Obojica su karijere počeli u 90-tim, iza njih su stotine i stotine koncerata, snimili su brojne studijske albume (Mladen 10, a Leo 7), a radi elegantne pojavnosti obojica su miljenici ženske publike. Leo je ujedno prvi pjevač koji je na festivalima odnio najviše pobjeda i nagrada. Dobio je i posebno priznanje za Najnagrađivanijeg pjevača u regiji u zadnjih 20 godina. O Mladenu kao izuzetnom kantautoru snimljen je i dokumentarni film ‘Knjiga poezije’ (koji je prikazan na više od 50 televizija u regiji, te je preveden i na engleski jezik). Mladen je u karijeri imao duete i sa legendarnim Arsenom Dedićem i Kamalom Montenom, u kojima su obojica velikana pjevali njegove pjesme.

Pjesmu za novi duet ‘Beskrajno zaljubljen’ skladao je Mladen, a tekst je napisao Fayo. Ovih dana se završava mix i aranžman pjesme u studiju SSL kod Dragiannia, nakon čega počinje snimanje video spota u produkciji Studija Valentin.
pressnovaglazba