Dnevni horoskop za 1. april

Foto:avaz.ba

OVAN

Danas ste dosta posvećeni poslu, ali izgleda je obim obaveza prilično veliki, pa ćete morati da tokom cijelog dana dajete svoj maksimum. Povremene distrakcije od strane kolega. Pokušavate da sredite sitnija razilaženja u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Iako imate osjećaj da vam vrijeme izmiče, današnji dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i prijatnoj radnoj atmosferi. Bit ćete iznenađeni pozitivnim stavom kolega prema vašim prijedlozima. Mogućnost kontakta od strane bivše simpatije ili nekoga sa kim ste bili u vezi..

BLIZANCI

Iako ste svjesni da je pred vama mnogo posla i ne volite da završavate sve u posljednjem trenutku, ipak ste danas skloni da odlažete obaveze i da se okrećete nečemu što vam je lakše… Usmjereni ste na emotivni segment, na partnera ili na simpatiju.

RAK

Do vas dolaze informacije koje će vam pomoći da razriješite nedoumicu koja vas izvjesno vrijeme muči. Dobar kontakt sa kolegama i saradnicima. Jedna osoba pokazuje veliko interesovanje za vas. Prihvatite poziv za izlazak ili makar ostvarite jaču komunikaciju.

LAV

 

Neki naporni dani su iza vas i još uvijek niste u potpunosti smireni pa ćete neraspoloženje, nezadovoljstvo i nervozu prenositi na one sa kojima dolazite u kontakt. Okrenite se obavezama i ovu veliku energiju potrošite na posao, umesto na svađu. Emotivno – napetost.

DJEVICA

Dosta dobro raspoloženje. Osjećate se stabilno i spremni ste da prionete i na zahtjevnije poslovne obaveze. Dobra koncentracija. Planovi sa voljenom osobom se lako realizuju, vas dvoje se odlično uklapate i funkcionišete. Prijatno popodne i veče.

VAGA

Pritisak na vas je evidentan. Ne sviđa vam se što vas konstantno požuruju, ne volite biti toliko napeti, jer na taj način ne uspijevate dati svoj maksimum. Jedva ćete čekati da ostavite poslovne obaveze i da se posvetite društvu ili osobi koju simpatišete.

ŠKORPIJA

Odlične mogućnosti za kontakt i dogovor sa osobom od koje očekujete solidnu poslovnu saradnju. Moguće je da tokom dana ostvarite i manji finansijski dobitak, kroz dodatno angažovanje. Dan kao stvoren za uživanje sa emotivnim partnerom.

STRIJELAC

Neke poslovne ponude dolaze do vas, ali vi nećete biti u potpunosti zadovoljni, jer ste očekivali više što se finansijskog dijela tiče. Neke dogovore morat ćete odložiti zbog obaveza koje će neočekivano iskrsnuti. Moguće je da ćete pomjeriti i susret sa emotivnim partnerom.

JARAC

Uspijevate da ostvarite vrlo skladan odnos sa poslovnim partnerima i da za kratko vreme riješite problematiku koja je postojala. Danas ste u odličnom raspoloženju, stabilni, mirni i spremni da se prilagodite onima sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – dobar dan.

VODOLIJA

Nećete se obazirati na kritike. Smatrate da funkcionišete više nego dobro, i nemate nameru da se mijenjate. Bit ćete vrlo oštri prema onima koji pokušaju nešto da vam zamjere. Trudite se da se ponašate korektno prema voljenoj osobi, iako vas ona nervira.

RIBE

Smatrate da je pravi trenutak da poslušate savjet i promijenite nešto u svom funkcionisanju u radnom okruženju. Shvatili ste da su neki ljudi ipak bili u pravu. Pokušavate uspostaviti komunikaciju sa jednom osobom, ali ona ne reaguje onako kako biste željeli.

avaz.ba