Na Tjentištu otvoren OK kamp

Na Tjentištu otvoren OK kamp
Foto:radiofoca

Dan uoči početka jubilarnog, 10. Nektar OK festa, na Tjentištu je danas otvoren OK kamp, omiljeno mjesto boravka festivalske publike, saopštili su organizatori.

Muzički festival u Nacionalnom parku „Sutjeska“ i ovoga je puta privukao veliki broj kampera koji su strpljivo čekali da uđu u festivalsku zonu.

Foto:radiofoca

Prvi posjetioci počeli su da pristižu već od jutarnjih sati, a pozitivna energija, zagrljaji i osmijesi na njihovim licima, ističu organizatori, u startu najavljuju tri fantastična festivalska dana.

Nakon dnevnog odmora u hladovini kraj bazena, kampere u večernjim časovima očekuje odlična zabava i sjajna uvertira za dane koji slijede. Na bini u kampu od 21.00 nastupaju DŽa ili Bu, Bojana Vunturišević i Savršeni Marginalci.

Od danas, napominju organizatori, festivalski paket OK kamp, koji podrazumijeva boravak u kampu i festivalsku ulaznicu, kao i ulaznice za glavnu binu dostupne su na licu mjesta na recepciji i biletarnici kampa.

Deseti Nektar OK fest zvanično počinje sutra i trajaće do nedejlje, 21. jula.

Između ostalih, na festivalu nastupaju američki bend Tiveri korporejšon /Thievery Corporation/, Toj dols iz Engleske, Parni valjak, Bjesovi, Ritam nereda, Neno Belan, Sanšajn…

Izvor: Radio Foča